avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, la cine trebuie să apelez ca să obțin o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, la cine trebuie să apelez ca să obțin o adeverință ...

Bună ziua, la cine trebuie să apelez ca să obțin o adeverință de vechime în muncă? Am lucrat la Tmucb sucursala din Bacău. Resursele umane de la TMUCB SA București mă tot amână cu pretextul că ori nu au timp să caute în arhivă ori nu-și amintesc că am trimis cerere.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 18 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Puteti solicita adeverinta de vechime la ITM, trebuie doar sa platiti o taxa de 20 de lei si sa asteptati maximum 15 zile pentru aceasta. Ati putea sa insistati la fostul angajator sa primiti adeverinta, este dreptul dvs. si obligatia lor sa v-o elibereze. Le puteti trimite in scris solicitarea pentru adeverinta, obligatia lor este sa va dea adeverinta in maxim 15 zile.
Vă mulțumesc doamna Ioana. Exact așa am procedat. De un an de zile trimit e-mailuri făcând cereri scrise. Mi s-a spus că trebuie să fiu norocos dacă o vor găsi (dar nu au timp să caute). Astăzi am telefonat și doamna respectivă a zis că nu-și amintește de mine și să telefonez iar vineri.
Am uitat să menționez faptul că am lucrat in perioada 1975-1978 la sucursala TMUCB de la Bacău care a fost închisă prin urmare m-am adresat la Bucureștim Fără nici un rezultat până acum.

ioana.vezeanu a scris:

Buna ziua!
Puteti solicita adeverinta de vechime la ITM, trebuie doar sa platiti o taxa de 20 de lei si sa asteptati maximum 15 zile pentru aceasta. Ati putea sa insistati la fostul angajator sa primiti adeverinta, este dreptul dvs. si obligatia lor sa v-o elibereze. Le puteti trimite in scris solicitarea pentru adeverinta, obligatia lor este sa va dea adeverinta in maxim 15 zile.

Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Culiță18, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul nu deține acea arhiva..., cine v-a trimis acolo, v- a trimis degeaba.
Vă mulțumesc. Deci arhiva de la T.M.U.C.B Bacău o dețin cei de la TMUCB SA București, corect?

Cornel Vasile a scris:

ITM-ul nu deține acea arhiva..., cine v-a trimis acolo, v- a trimis degeaba.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrebați la ei .. nu avem de unde sa știm noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivă Ciprian1882 Ciprian1882 Arhiva trustului de construcții Bacău din str oituz nr 10 în perioada 1978-1979? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Carte de munca baby65 baby65 am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an ... (vezi toată discuția)
Arhiva uremoas carmenpandelea carmenpandelea Buna ziua, Va rog daca se poate, sa ma ajutati sa aflu de unde pot obtine adeverinte de la fostul UREMOAS. Am fost la fostul sediu din B-dul Preciziei si mi ... (vezi toată discuția)