avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce trebuie sa fac daca firma care mi-a montat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce trebuie sa fac daca firma care mi-a montat panourile fotovoltaice ...

Ce trebuie sa fac daca firma care mi-a montat panourile fotovoltaice pe acoperiș și mi-a deteriorat acoperișul de la terasa refuza sa repare stricăciunile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:41, 18 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti probe indubitabile ca anagajatii firmei au deteriorat terasa imobilului de locuit in comun?
Initial,notificati oficial firma care a instalat panourile cu obligatia remedierii pagubelor produse-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, ma puteți ajuta cu un răspuns sau cu un sfat? am cumparat ... Mirelacorneliaopret Mirelacorneliaopret Bună,ma puteți ajuta cu un răspuns sau cu un sfat? Am cumparat un cazan pentru baie ce încălzește apa la curent cat si pe lemne pentru baie la ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecini marinica71 marinica71 locuiesc la bloc la et 1 din 4.vecinul meu de deasupra are instalatia de apa stricata si tavanul meu este umed si a incaput sa cada bucati din el.acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)