avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez un apartament in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez un apartament in Romania, ...

Buna ziua,
Urmeaza sa achizitionez un apartament in Romania, proprietarul fiind cetatean roman stabilit in strainatate. Eu avand o parte din bani in euro, am stabilit sa facem plata partial in lei, partial in euro. Am primit ulterior si conturile in care voi face plata in ziua achizitiei si am observat ca sunt conturi revolut. Contul in RON are IBAN al Libra Bank iar cel in EUR are IBAN de Lituania. Voiam sa intreb daca este in regula plata in ron+euro si daca ar putea fi o problema plata catre Revolut.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Raluca.maria , utilizator 12:09, 19 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul revolut mai poate primi euro prin transfer bancar? au ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar? Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro. Am un singur număr de ... (vezi toată discuția)
Este normal ca un client sa refuze plata facturii doar pentru ... bruno123456 bruno123456 Este normal ca un client sa refuze plata facturi doar pentru ca banca este de tip FinTech si nu are sediu/subsidiara in Romania (asa cum are societatea care a ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a schimba cont iban salariu Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Buna ziua. Sunt angajat cu contract pe termen nedeterminat de 1 an de zile la o firma destul de mare din Romania. Încasez lunar venitul meu Intr un cont de ... (vezi toată discuția)