avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Intrebare.Stie cineva cum se poate obtine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Intrebare.Stie cineva cum se poate obtine de la primarie ...

Buna ziua .Intrebare.Stie cineva cum se poate obtine de la primarie o autorizatie de desfintare pentru un gard ,cand terenul nu este intabulat.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 12:33, 20 Ianuarie 2023
Este obligatorie autorizaţia de desfiintare a constructiei, potrivit art. 1 din Legea nr.50/1991:
Art. 1. - (1) Executarea lucrarilor de constructii este permisa numai pe baza unei autorizatii de construire sau de desfiintare. Autorizatia de construire sau de desfiintare se emite la solicitarea detinatorului titlului de proprietate asupra unui imobil - teren si/sau constructii - ori a altui act care confera dreptul de construire sau de desfiintare, in conditiile prezentei legi.

Nu este obligatoriu sa fie intabulata
Solitati oficial la serviciul urbanism din primaria teritoriala eliberare autorizatie desfiintare constructie neautorizata



Multumesc pentru raspuns .vreau sa intreb daca este o cerere tip pentru aceasta solicitare si cam ce documente ar trebui ataste la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Demolare casa mine58 mine58 Buna ziua , Am mostenit o casa batraneasca si as dori sa o demolez, sa construiesc alta noua . Ce documente imi tebuie ca sa o demolez si care sunt taxele ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Dany32 Dany32 Buna ziua! As dori sa stiu daca constructia unui garaj necesita autorizatie,daca da,de cine trebuie eliberata? Si daca acea constructie este ridicata fara ... (vezi toată discuția)