avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am avut o poprire pe salariu iar in data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am avut o poprire pe salariu iar in data de 29 Noiembrie ...

Buna ziua!

Am avut o poprire pe salariu iar in data de 29 Noiembrie angajatorul a trimis ultima suma pentru plata acesteia. Pana acum, executorul nu a raspuns la niciun e-mail si nici la telefon. Poprirea nu mi-a fost ridicata de pe conturile bancare. Cum il pot obliga pe executor sa imi ridice popririle, caci banuiesc ca este ilegal ce face acum.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:44, 19 Ianuarie 2023
n-are un birou la care sa mergeti ?
puteti face contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu / ifn Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Am fost instiintat saptamana trecuta ca am poprire pe salariu de la un IFN si as avea 2 intrebari : Popririle pe salariu in perioada \"Starii ... (vezi toată discuția)