avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnătura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnătura electronica

Buna ziua. Semnătura electronica /digitala este folosita pentru a depune declaraţii online. Un administrator de firma face cererea pe numele lui pentru a folosi in numele firmei sau e valabila si daca nu va mai fi administrator la firma respectiva ?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
ndrrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica alina.ionita2008 alina.ionita2008 buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg care este diferenta dintre semnatura electronica si semnatura electronica extinsa. Pentru depunerea bilantului ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)