avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara....referitor la acest card ptr plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara....referitor la acest card ptr plata facturii la ...

Bună seara....referitor la acest card ptr plata facturii la lumina ce beneficiază și copiii cu dizabilități.....în imobilul ce locuim de 23 ani este ca și proprietar fostul socru însă factura o plătesc tot eu de tot atâția ani,adică mai pe scurt el este proprietar pe doua locuri de consum dar cu cod de client diferit, copilul ar beneficia de acest card ?!mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu dizabilități ... Prajiturica Prajiturica Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu dizabilități grad/grav în imobilul care locuit de 23de ani este proprietar fostul socru .....însă ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Litigiu cez mediaset mediaset Craciun Fericit..Socru meu a avut doua propietati ina langa alta unde a facut doua case si a bagat doua bransamente de lumina pentru ambele case cu contoare cu ... (vezi toată discuția)