avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu dizabilități ...

Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu dizabilități grad/grav în imobilul care locuit de 23de ani este proprietar fostul socru .....însă plățile la utilități le fac eu (nu dețin nimic pe numele meu)....întrebarea este ....copilul meu ar putea primi acest card ptr plata facturii la lumina?!mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:21, 19 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia precizata minorul detinator de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap beneficiaza de card de energie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara....referitor la acest card ptr plata facturii la ... Bitu10 Bitu10 Bună seara....referitor la acest card ptr plata facturii la lumina ce beneficiază și copiii cu dizabilități.....în imobilul ce locuim de 23 ani este ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Parcare pe loc rezervat handicapatilor nicuni nicuni Din cate am dedus din lege pe locurile inscriptionate cu semnul ptr handicapati au dreptul sa parcheze doar conducatorii auto care sunt posesorii unui document ... (vezi toată discuția)