avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, avem o situatie .... -un imigrant din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, avem o situatie .... -un imigrant din Bangladesh, ...

Buna ziua,
avem o situatie ....
-un imigrant din Bangladesh, cu permis de sedere cu drept de angajare valabil, a venit la o societate pentru angajare .In urma interviului i s-a facut un contract de munca , inregistrat in Revisal , dar nu a fost raportat la IGI .
-Permisul lui de angajare era emis de IGI Arad ,
-contractul lui de munca a fost incheiat in iunie 2022 , noul contract a fost facut in 07 iulie la Cluj,
Ce demersuri trebuiau facute inainte si dupa a se incheia contractul de munca la Cluj ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 20 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia instiintat IGI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru rezidenta sotului meu lina_dolll lina_dolll Buna ma numesc Alina si sunt casatorita cu sotul meu din 2011, sotul meu e cetatean din Bangladesh, eu sunt in Romania si as dori sa stiu daca se va putea ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue - avem in vedere angajarea unui cetatean italian care lucreaza ... gabriela.covaliu gabriela.covaliu Avem in vedere angajarea unui cetatean Italian care lucreaza si locuieste in Romania de mai multi ani si care dispune de: a. Certificat de inregistare emis de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean, student cu drept de munca Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Cum se poate incadra in Revisal studentul cetatean moldovean, care are drept de munca: La tip autorizatie ce anume trebuie ... (vezi toată discuția)