avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept penal -acuzatie de evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept penal -acuzatie de evaziune fiscala

Buna ziua ,
Este posibil ca o persoana ( fost administrator a unei firme a carei parti sociale au fost cesionate )sa fie acuzata de evaziune fiscala ulterior primirii unei sentinte definitive a procesului de faliment de la curtea de apel Bucuresti prin care se mentioneaza exonerarea acestei persoane de la plata oricarui debit , ramanand in sarcina noului administrator acest lucru
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:28, 20 Ianuarie 2023
În penal se poate condamna persoana și în aceasta situație.
Încercați sa va formulați aparari calificate prin avocat prin raportare la dreptul penal.
Multumesc de raspuns . Legat de perioada de prescriere , imi puteti spune mai multe ?
Calculul se face cu dosarul în față.
Se fac aceleași calcule pe care le va face și judecatorul cauzei penale cu dosarul penal în fata sa.
Ar fi util de știut dacă v-ar ajuta niste amânări și pentru ce perioadă de timp.Aveti dreptate.
Există avocati care se pricep sa scoată amânări.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică ... Adrian Dumitru 408 Adrian Dumitru 408 Va salut! Nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică dar am o nelămurire/curiozitate și anume: Diicot a trimis în judecata în 2016 un dosar ... (vezi toată discuția)
Penal vs faliment vioricapop vioricapop Buna ziua, Sunt asociat intr-o SC in faliment. Singurul creditor al soc in faliment este anaf. Debitul a fost cnstituit in urma unui control fiscal, iar cei ... (vezi toată discuția)
Complicitate la evaziune fiscala Vintila G Vintila G am scris cateva facturi unui administrator de firma pentru ca nu stia sa le completeze la rubricile ce privesc calculele , acesta nu si-a pus actele la punct , ... (vezi toată discuția)