avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complicitate la evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complicitate la evaziune fiscala

am scris cateva facturi unui administrator de firma pentru ca nu stia sa le completeze la rubricile ce privesc calculele , acesta nu si-a pus actele la punct , a fost ridicat de politia economica , el a declarat ca eu le-am scris , eu am recunoscut si sunt acuzat de complicitate la evaziune fiscala .
nu am primit bani pentru acest lucru .
ce ma sfatuiti ?
Faptul ca nu ati primit bani nu este o cauza de exonerare a raspunderii penale de la infractiunea care vi se retine in sarcina. Urmeaza probabil ca organele de urmarire penala sa continue cercetarile si sa aprecieze daca fapta dumneavoastra intr-adevar se circumscrie complicitatii la evaziune fiscala
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va sprijine in gestionarea cazului,pentru atragerea raspunderii dvstra penale e nevoie sa se probeze vinovatia si ca ati actionat cu intentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala AlinAriton AlinAriton Bună ziua, Până la sfârșitul anului 2022 am fost angajat la recepția unei firme. Din lipsă de experiență (fiind primul loc de munca) nu am acordat ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare la care s-a declarat suma din grila notariala. Mariyiancu Mariyiancu In mai 2006 am vandut un apartament, iar cumparatorul mi-a cerut sa declar o suma mai mica decit cea pe care am incasat-o , adica suma din grila notariala. La ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie DamianDiana DamianDiana Buna seara..In cazul in care am primit citatia de a ma prezenta la Parchet in calitate de invinuit si nu ma pot prezenta,o poate face avocatul meu in prima ... (vezi toată discuția)