avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este competenta materiala si teritoriala in ceea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este competenta materiala si teritoriala in ceea ce priveste ...

Care este competenta materiala si teritoriala in ceea ce priveste conflictele individuale de munca si care este termenul de contestatie avand in vedere modificarile aduse la Legea dialogului social?
Adica ce se mentioneaza in deciziile interne de modificare/incetare a contrctului individual de munca la capitolul : "Împotriva prezentei, se poate face contestație în termen de ...... " Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 20 Ianuarie 2023
Competenta teritoriala : instanta in raza careia isi are sediul , domiciliul sau resedinta , reclamantul.

Competenta materiala :
[ link extern ]

Termene: vedeți art.268 C.mun.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala in cazul unui conflict de munca gomadear gomadear Am o intrebare referitoare la urmatoarea situatie: un fost angajat da in judecata firma angajatoare pentru un conflict de munca, la tribunalul pe raza caruia ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere(demisie) mihai251979 mihai251979 Buna seara! Am fost angajatul unei societati (constructii) in perioada 01.01-22.07.2009 ,cand am fost anuntat ca nu mai sunt angajatul acesteia,contractul ... (vezi toată discuția)