avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare ca pfa

Buna ziua,
As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare in calitate de PFA, intr-un salon de coafura si as dori sa stiu daca eu trebuie sa obtin separat de salon toate avizele de functionare pentru acea camera, sau acel salon trebuie sa puna la dispozitie documentatia necesara, ramanand sa fac doar contractul de inchiriere pentru inregistrare punct de lucru.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Prodanescu Cristina , utilizator 14:18, 20 Ianuarie 2023
Nu închiriați de la salon ci de la proprietarul spatiului și apoi va veți obține autorizațiile necesare pe propriul pfa.
Va mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz de functionare de la primarie de catre pfa Delia Cazacu Delia Cazacu Buna ziua! Sunt PFA din 2009- pe coafura, am un post inchiriat intr-un salon. In acel salon suntem 6 PFA, care am inchiriat diferite posturi de lucru (coafura, ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)