avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ref. scutire cladiri PF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ref. scutire cladiri PF

Buna ziua! in localitatea unde domiciliez detin in proprietate imobilul folosit ca si cladire de domiciliu dar am dobandit prin succesiune ( de la tatal meu deportat in vremea razboiului) un al doilea imobil tot in aceeasi localitate . In baza decretului lege 118/1990 beneficiez de scutirea de la plata impozitului pentru cele doua imobile? sau doar pt imobilul de domiciliu?

Alte discuții în legătură

Sunt scutiti beneficiarii legii 189/2000 de impozitele locale? codrean_a codrean_a Buna ziua, V-as ruga sa-mi indicati daca in baza Legii 227/2015 privind noul Cod Fiscal persoanele incadrate la Legea 189/2000 beneficiaza in continuare de ... (vezi toată discuția)
Pensionar, fost deportat in baragan donau44 donau44 Pensionar, fost deportat in Baragan, 1952-1956 beneficiez de indemnizatie conform lege 118/1990, am inteles scutita de impozit; la fel scutit de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Moștenirea și legea 189 dursu123 dursu123 Care din drepturile obținute pe baza legii 189 (refugiați) mai acționează în cazul obținerii unei moșteniri (apartament) ? ... (vezi toată discuția)