avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara. Acum 8 ani am fost operata neoplasm gradul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara. Acum 8 ani am fost operata neoplasm gradul 1 (histerectomie ...

Buna seara.Acum 8ani am fost operata neoplasm gradul 1 (histerectomie totala_ februarie 2015, iulie 2017), iar in 2017 _ hiperplazie de timus) de ce la comisia de experiza a muncii nu mi s_ a luat in calcul si neplasmul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:52, 21 Ianuarie 2023
Formulati contestatie la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere incadrare grad de handicap pt neoplasm elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua,sotul meu a fost diagnosticat in iunie 2017 ,cu NEOPLASM UNGHI HEPATIC COLONIC STENOZANT(EDI biopsie,HP:ADK G1),pentru care a si fost operat. A urmat ... (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap stoicacoryna stoicacoryna Buna ziua. Mama mea in anul 1994 in urma evaluarii dosarului depus la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap deva, i s-a acordat gradul II de ... (vezi toată discuția)
Plata bugetului complementar si a indemnizatiei de handicap 11elena 11elena ....mama a suferit un AVC si a ramas cu hemiplegie(paralizie0 stg.in ianuarie 2014 am intocmit un dosar pentru handicapul suferit si de abia in luna martie s-a ... (vezi toată discuția)