avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa dau gratis un SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa dau gratis un SRL?

Bună ziua, am un SRL pe fără datorii, cu contracte. E legal să îl dau gratis unui prieten cu acte în regulă? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: catalin nicolae , utilizator 22:14, 20 Ianuarie 2023
Cel mai indicat în acest caz ar fi sa va vindeți părțile sociale la valoarea nominala, cea de la înființarea srl-ului.
Mulțumesc pentru răspuns.

george-neagu a scris:

Cel mai indicat în acest caz ar fi sa va vindeți părțile sociale la valoarea nominala, cea de la înființarea srl-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare a unei parti dintr-un srl loredana501 loredana501 As avea si eu nevoie de cateva info...va rog...Avem un SRL cu 4 asociati dintre care unul este si administrator.Srl-ul are 2 firme in componenta care ... (vezi toată discuția)
Cesiune catre un sa strain MihaiTN MihaiTN Am nevoie de ajutor ... caci sunt un pic in ceata . Acum 3 luni am intemeiat cu inca 2 prieteni o firma. Acum, pt ca asa a fost intelegerea , avem un SA din ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un srl suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? adela05 adela05 Buna ziua, Ce se intampla cu un SRL suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? Daca nu se reia activitatea, ONRC solicita dizolvarea societatii? (vezi toată discuția)