Litigiu cu un meseriaș care montează cabine de baie
Buna seara. Vă rog sa imi dati o opinie in legatură cu montarea unei cabine de baie facută la comandă de către un meseriaș. Acesta nu a verificat verticalitatea peretilor placati cu faiantă, acre sunt ușor devincluiți cum zicea și a montat paravanul mai lung . Asadar intre ușa cabinei și paravan acel luft este prea mic și ușa mi se inchide strâmb și oblic. Foarte vizibil cu ochiul liber, cu o abatere de la balamale de aprox 2 cm, pe o distanță de 75 cm cat e lățimea usii. I-am spus meseriașului că nu mi place și a spus că nu e vina lui și că nu mai e nimic de făcut. Vreau să stiu dacă in aceasta situație mai pot face ceva. Am discutiile cu el pe whats App, unde mi spune de oferta la cabină, inclusiv print screenurile de pe pagina sa de Face book unde a postat rezultatele muncii sale inclusiv cabina de duș a mea. Vă mulțumesc.
Atat timp cat defectul tehnic este la peretelesuport,vina apartine amebelor parti care anterior montarii cabinei nu au verificat starea tehnica a peretelui ,sa constate ca acesta nu este vertical si sa hotarasca d ecomun acord variante pentru solutionare
Eventual meseriasul poate "ascunde "defectul prin aplicarea de straifuri de material intre perete si cabina