avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Sunt platitoare de TVA trimestrial.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Sunt platitoare de TVA trimestrial.

Buna seara,
Sunt platitoare de TVA trimestrial si am achizitionat in Oct 2022, 1 cartus de imprimanta (consumabil, NU marfa pentru revanzare), la care am platit si transportul, din SLOVACIA.
Intrebarea este: Pentru acest cartus eram obligata sa depun decl 700 pana pe 10 Nov. 2022 si sa trec la TVA LUNAR?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara fara inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari Sanda Nedelea Sanda Nedelea Am urmatoarea problema: Firma la care lucrez a achizitionat marfa din Anglia si data facturarii este inaintea inregistrarii in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare chirea raluca chirea raluca Daca firma la care lucrez, infiintata in octombrie, a achizitionat in luna noiembrie marfa din Irlanda, la 25 decembrie trebuia depus decontul de tva si ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- marfa second hand marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. Am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce am de facut,contabila nu a reusit sa ma lamureasca; -am un SRL platitoare de tva-trimestrial,am ... (vezi toată discuția)