avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un magazin online de haine și trimit doar in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un magazin online de haine și trimit doar in strainatate.

Am un magazin online de haine și trimit doar in strainatate prin posta romana, eu banii ii primesc in paypal și dupa trimit pachetul. Intrebarea mea este, pe factura pe care o dau la posta trebuie sa trec și costul transportului platit de client sau doar pretul hainei achizitionate?
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:30, 22 Ianuarie 2023
aflati de la posta daca ei elibereaza o factura separata de transport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise mikyi2003 mikyi2003 Buna seara , va rog daca ma puteti ajuta cu o problema , pentru ca ,contabila mea nu a gasit rezolvare. Am o firma neplatitoare de tva ,si ca activitate am un ... (vezi toată discuția)
Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produse cumparate online din uk Sorin Real Sorin Real Buna ziua , Va scriu pentru ca am facut cumparaturi de la un magazin de naturiste online Health Monthly din UK . Cand am primit pachetul am fost chemat ... (vezi toată discuția)