avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ...

Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie reînmatriculată sau se poate mai simplu?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:36, 27 Ianuarie 2023
Cine urmeaza sa foloseasca masina?
Legal daca proprietarul a schimbat domiciliul ar trebui sa treaca bunurile pe rol fiscal la autoritatea fiscala responsabila noului domiciliu,sa solicite inmatricularea in judetul respectiv
Am scris, mașina e folosită de mama proprietarului,care locuiește la adresa unde este înmatriculată mașina.
Asa spune legea:
[ link extern ]
Poate nu m-am exprimat bine. Pot să trec dosarul fiscal al mașinii direct pe mama proprietarului care locuiește la aceeași adresă cu mașina, fără să mai mut dosarul fiscal în alt județ, la domiciliul proprietarului și apoi să se întoarcă iar la adresa veche?
Dacă se face act de vânzare cumpărare.

Alte discuții în legătură

Transcrierea fiscala a masinii mirel_zahir mirel_zahir Buna ziua, In urma casatoriei am schimbat buletinul cu noul nume si noua adresa. Ca urmare, am demarat procedura de transcriere fiscala a masinii ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloace de transport bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in care a fost vandut. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)