avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa-mi deschid o firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa-mi deschid o firma.

Buna ziua! Ce sfaturi imi puteti da daca detin 2 proprietati inchiriate si vreau sa-mi platesc vechimea in munca?

As putea sa-mi deschid o firma in care eu sa fiu administrator de imobile, astfel incat sa pot plati vechimea? Este posibil?

Cam ce taxe si impozite as avea de platit? Si ce procent?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CB Marius , utilizator 15:59, 25 Ianuarie 2023
Pentru a putea presta responsabilitatea de administrator de imobile,este necesar sa parcurgeti cursuri de perfectionare profesionala,in urma carora sa sustineti examen pentru a putea obtine atestat profesional valabil 4 ani,cu posibilitate de reinnoire
Sunt aspecte distincte detinerea mai multor proprietati,achitare vechime munca,infiintare persoana juridica cu obiect de activitate administrator de imobile
Va puteti plati vechimea in munca la casa de pensii incheind un contract conform legii pensiilor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Bună ziua pt a face un curs administrator imobile și a primi ... Om tepuit Om tepuit Bună ziua pt a face un curs administrator imobile și a primi atestatul profesional ce nivel de studii trebuie să am,declar că am făcut 11 clase. De ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)