avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, sunt salariat si lucrez pentru doua ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, sunt salariat si lucrez pentru doua societati, respectiv ...

Buna ziua, sunt salariat si lucrez pentru doua societati, respectiv am doua contracte individuale de munca. Situatia mea este urmatoarea:
1. Platesc pensie alimentara de intretinere copil, pensie care nu se retine pe statul de plata de catre angajator, plata o fac la banca direct in contul copilului;
2. Platesc o poprire infiintata de un BEJ, pentru care angajatorul, in trecut, imi retinea din salariu dar, nu platea mai departe in contul indicat de BEJ. Din acest motiv am semnat o conventie cu debitorul pentru plata unei sume, lunar. Astfel, BEJ a ridicat poprirea infiintata si transmisa angajatorului.
In luna decembrie 2022 angajatorul a primit o noua infiintare de poprire de la AAAS(de la stat). Intrucat eu am doua plati lunare de efectuat, pensia alimentara si conventia, care nu sunt retinute pe statul de plata si, avand in trecut experienta prin care angajatorul retine pe stat dar, nu plateste mai departe, as dori sa ma ajutati cu un sfat si informatii:
1. Ce posibilitati am pentru a plati direct in contul indicat de AAAS(cont de trezorerie)?
2. Cum calculez rata obligatorie de plata catre AAAS, cunoscand faptul ca toate obligatiile mele de plata nu trebuie sa depaseasca jumatate din venitul net?
3. Ce trebuie sa depun la angajator pentru a nu mai retine pe stat?
Va multumesc. Toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Loredana_84 Loredana_84 O salariata plateste pensie alimentara - prin mandat postal, nu ii facem poprire asupra salariului. In plus, firma la care e angajata, a primit o adresa de ... (vezi toată discuția)