avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe 2007
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe 2007

Salut!Am auzit ca de la 1 ian 2007 vor fi alte taxe pentru vanzare-cumparare de terenuri si locuinte,dar nu e nimic clar.Se va plati 2% pe toata suma din contr de vanzare-cumarare,daca il vinzi dupa 3 ani si 3% daca il vinzi pana in 3 ani.Si nu se va mai plati taxa de timbru.Stie cineva exact ce taxe se vor plati la anul pt o tranzactie imobiliara:2%sau3% pe toata suma+taxe notariale?
Am un apartament cu 3 camere de la parinti,care inca nu este pe numele meu.Cum ma sfatuiti?Sa fac actele pana in ian 07?sau dupa ian 07?Cum este mai convenabil?
Am uitat sa va spun ca apartamentul a fost cumparat de la ICRAL dupa 90,deci e mai mult de 3ani de cand a fost cumparat.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2006
paddy, utilizator

Alte discuții în legătură

Daca cumpar un apartament, ce taxe trebuie sa platesc ? dmh dmh daca am vindut un apartament intr-o resedinta de judet si vreau sa cumpar altul intr-o alta resedinta de judet, ce taxe (de tranzactie, de cumparare) ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca ... Lavanda22 Lavanda22 Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca terenul pe care se afla constructia l-au cumparat amandoi in timpul casatoriei si valoarea ... (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)