avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lucrez în doua locuri. Un contract de 8 ore, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lucrez în doua locuri. Un contract de 8 ore, celălalt de 6. ...

Lucrez în doua locuri. Un contract de 8 ore, celălalt de 6. Urmează să intru în prenatal, dar la al doilea loc de muncă nu îmi prelungește contractul. Pot lua prenatal și pentru al doilea loc de muncă chiar dacă îmi expiră contractul? Sau cum se procedează?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 25 Ianuarie 2023
Pentru cel de-al doilea loc de munca, intrucat raportul de munca va inceta de drept, mai bine intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele ... simdav1 simdav1 Buna ziua! Urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele 6 luni am lucrat la 2 companii, la una 8 ore/zi iar la cealalta 4 ore/zi. Cum se face plata ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
Prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil stavageo stavageo Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu o mare nelamurire pe care o am si nu stiu unde sa ma interesez cum se procedeaza. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)