avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca nu mi s-a platit pe o perioada de o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca nu mi s-a platit pe o perioada de o saptamana ...

Buna ziua! Daca nu mi sa platit pe o perioada de o saptamana si ceva salariul la data care este stabilita in contract cum pot sesiza sau ce pot face inafara de sesizare ITM? Tin sa spun ca salariul de cand sunt angajat vine cu intarziere (feb 2022).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:57, 24 Ianuarie 2023
In afara de a sesiza ITM-ul, puteti promova o actiune in instanta, apela la un mediator sau la conciliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna!am avut un contract din perioada iunie 2021-apr 2022 in ... mona0507 mona0507 Buna!Am avut un contract din perioada iunie 2021-apr 2022 in care am avut 3zile co pe restul zilelor nu am primit banii.In mai 2022 m-am intors inapoi pana in ... (vezi toată discuția)
Salariu neplătit Geo georgy Geo georgy Buna ziua! În data de 15 .04.2019 m.am angajat la p societate iar după o săptămână mi.am dat demisia . Angajatorul nu mi.a plătit salariul ptr perioada ... (vezi toată discuția)