avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna!Am avut un contract din perioada iunie 2021-apr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna!Am avut un contract din perioada iunie 2021-apr 2022 in ...

Buna!Am avut un contract din perioada iunie 2021-apr 2022 in care am avut 3zile co pe restul zilelor nu am primit banii.In mai 2022 m-am intors inapoi pana in feb 2023,iar in iulie 2022am avut concediu 10zile si in oct 3zile.Ce pot face sa imi primesc banii pt zilele de co de pe anul 2021-2022?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 17 Martie 2023
Sesizati ITM-ul, promovati o actiune in instanta sau apelati la un mediator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in ... G. V. G. V. Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in legaturi cu efectuarea concediului de odihna / raportarea lui si plata zilelor ramase in caz de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca nu mi s-a platit pe o perioada de o saptamana ... CyPys CyPys Buna ziua! Daca nu mi sa platit pe o perioada de o saptamana si ceva salariul la data care este stabilita in contract cum pot sesiza sau ce pot face inafara de ... (vezi toată discuția)