avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de salubrizare persoane juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de salubrizare persoane juridice

Obligativitatea incheierii unui contract desalubrizare SRL sau PFA-=activitati IT sau independente
Cel mai recent răspuns: Adriana_Stoica , utilizator 21:54, 24 Ianuarie 2023
Doresc sa stiu care este baza legala pentru a fi obligat sa inchei un contract de ridicare a deseurilor cu firma de salubrizare.
Activitataile la care ma refer sunt pentru un SRL din domeniul IT si un PFA cu activitati de consultanta tehnica.
Activitatile se desfasoara la sediul social care este identic cu domiciliul de resedinta.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma e mai avantajoasa pentru mine pfa sau srl? Perieteanu Perieteanu Buna ziua, Urmeaza sa imi deschid o firma de decoratiuni facute de mine.Inca nu am ales forma juridica. Nu imi pot da seama ce e mai avantajos pentru mine ... (vezi toată discuția)
Personalitate juridica sau nu luis29 luis29 Un PFA, o Asociatie familiala sau o intreprindere individuala au personalitate juridica sau nu? Ce lege reglementeaza aceast statut? (vezi toată discuția)
Despre colectare deseuri Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, toate firmele indiferent de obiectul de activitate, sunt obligate sa incheie contract cu o firma de colectare a deseurilor? (spre exemplu, sunt ... (vezi toată discuția)