avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă noi locuim în Piatra Neamț și nou născutul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă noi locuim în Piatra Neamț și nou născutul s-a născut ...

Dacă noi locuim în Piatra Neamț și nou născutul s-a născut la o maternitate din Iași la care primarie trebuie sa ma duc pentru certificatul de nastere al copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 25 Ianuarie 2023
La Primaria Iasi.
Legea prevede că puteți depune cererea și la primăria de la locul de domiciliu, se va face corespondență între cele două primării.
Lgea 119/1996 nu prevede asa ceva .
Prevede HG 295/2021 art. 57 lit g.

Cornel Vasile a scris:

Lgea 119/1996 nu prevede asa ceva .

Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
georgiana.td, utilizator
Mai citiți o data textul articolului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere la primaria localitatii de resedinta permanenta iurri iurri Buna ziua, luni trebuie sa merg la Bucuresti sa depun juramantul de cetatean roman. De doi ani locuiesc in Piatra Neamt (permis de sedere pe termen lung (5 ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie locuri de nastere diferite in buletine Alexandrurusu Alexandrurusu Buna ziua, Alex este numele meu si sper sa obtin pe acesta cale anumite explicatii de natura juridica. Povestea mea este in felul urmator: parintii mei ... (vezi toată discuția)