avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situație: anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situație: anul trecut in Martie ...

Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situație: anul trecut in Martie mai exact am depus cerere pentru pensia privată pilon 2 a mami mele decedate dar mi sa spus ca nu pot primii banii ca atare decât la pensionare in schimb primesc unități in valoare de .. acum la sf anului 22 sa dat lege si moștenitorii ar avea dreptul la suma de banii nu doar unității de fond, întrebarea mea este : pot avea acces la suma respectiva ? Știu ca în trecut lumea putea sa își scoată banii dar apoi legea nu le mai permitea si acum legea cu moștenitorii pare ca da ,dar la tef cei de la NN au zis ca nu pot deoarece mi sa virat in unității de fond , eu as fi interesată dacă am drept sa scot partea respectiva (moștenirea) din fondul se pensii. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Andreea2023 , utilizator 13:56, 25 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul2021 am fost la nn sa scot banutii tatălui ... Larisa0206 Larisa0206 Buna ziua! In anul2021 am fost la NN sa scot banuti tatălui meu care a decedat din pensia privată pilon 2 , doar ca atunci au fost transferați in contul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori ... mateiz mateiz Buna ziua In acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori sa ies la pensie anticipat dupa 41 de ani de munca. Din 2008 sunt inscris si la pilonul 2 la ... (vezi toată discuția)