avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitarea sau Prescriptie pentru tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitarea sau Prescriptie pentru tentativa de furt

Buna ziua! Sunt cercetat de 2 ani si 5 luni pentru tentativa de furt(dintr un magazin), pe atunci aveam 17 ani si acum as vrea sa dau la academie . Stiu ca exista prescriptia sau reabilitarea sau daca stiti vreo posibilitatea prin care as putea da ? Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
david_pop21, utilizator
Cel mai recent răspuns: turbo! , utilizator 18:42, 26 Ianuarie 2023
In cazul dvs. putem vorbi de prescriptia raspunderii penale, dosarul aflandu-se inca in urmarire. Reabilitarea intervine dupa pronuntarea unei hotari penale definitive de condamnare si dupa trecerea unui anumit termen, deci in cazul dvs. nu este aplicabil.
ce ai furat?
Cateva haine de firma
oricum primesti renuntarea la urmarirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibibilitate dosar penal RandomescuA RandomescuA In data de 16 decembrie am intrat intr- un magazin de haine unde erau reduceri. Am probat multe haine la cabina, pana am obosit si am iesit cautand un alt ... (vezi toată discuția)
Am cazier? south_ultras south_ultras salut.in 2006 am furat un telefon si am fost prins de politie.am primit o amenda penala pe care am platit-o si acum vreau s stiu dak acceasta fata a mea ma va ... (vezi toată discuția)
Proces de reabilitare t t Buna ziua.Va rog daca se poate as dori si eu niste lamuriri urmatoarea problema.Unchiul meu pe vremea comunistilor facand liceul la Brasov.A fost condamnat ... (vezi toată discuția)