avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchirierea in scop turistic a camerelor din locuinta ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchirierea in scop turistic a camerelor din locuinta personala

Inchirierea in scop turistic a camerelor din locuinta personala pana la 5 camere ,in factura la furmizor ce demunire trec?
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:41, 26 Ianuarie 2023
Buna ziua

Treceti SRL-ul sau PFA -ul pe care il detineti.
Nu puteti emite facturi in calitate de persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camere în scop turistic ordin 28/2012 mfp DanciuTraian DanciuTraian Ca persoană fizică, conform Ordinului comun 22/2012 MDRT și 28/2012 MFP, m-am înregistrat la fisc, pentru a putea închiria în scop turistic 2 ... (vezi toată discuția)
Pot emite facturi ca persoana fizica inregistrata la anaf? mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Sunt persoana fizica (PF nu PFA) si detin un apartament pe care il inchiriez in scop turistic. Am declarat activitatea la ANAF, am cumparat casa ... (vezi toată discuția)