avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am solicitat unei firme care a preluat arhiva firmei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am solicitat unei firme care a preluat arhiva firmei de unde ...

Buna ziua, Am solicitat unei firme care a preluat arhiva firmei de unde am lucrat pentru o perioadă de 1 an si 3 luni pentru grupa de munca. Mi-a fost trimisa o instiintare si sumele care trebuie sa le achit pt eliberare ; pt prestarea serviciilor de cercetare suma de 178 lei , pt eliberare adev grupa de munca 80 lei, trimitere prin posta 45 lei si TVA 57,57 . Total 360,57. Am verificat in tabelul cu tarife stabilit de consiliul national pt prestatatorii de astfel de servicii arhivistice si nu era asa. Este corecta suma?
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
Ionuț., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 27 Ianuarie 2023
Nu avem de unde sa stim noi ... intrebati Arhivele Nationale, daca suma este corecta.
Am intrebat si am vazut personal si tabelul cu preturile pt grupa suma maxima este de 80 lei pt perioda cuprinsa intre 1-5 ani cercetarea 125 lei...ei cer mai mult...ma refer si la Tva ei nu imi vand un produs mie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si serviciile sunt supuse TVA-ului... nu trebuie sa vedeti, ci sa obtineti un raspuns scris de la Arhivele Nationale astfel incat sa le comunicati ca au gresit pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa eliberare adeverinta vechime de arhiva Cristina Filimon Cristina Filimon Este legal ca deținătorul autorizat al arhivei fostului angajator (care a fost radiată) să ceară o taxă pentru eliberarea unei adeverințe de muncă de ... (vezi toată discuția)
Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Acte pensionare buna ziua, in urma cu cateva zile am solicitat unei firme de ... andrei64 andrei64 Buna ziua, In urma cu cateva zile am solicitat unei firme de arhivare, informatii privind modalitatea de a intra in posesia actelor necesare pentru ... (vezi toată discuția)