avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. Beneficiez ...

Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. Beneficiez de bursa sociala ,iar în semestrul 2 trebuie sa refac dosarul pentru bursa.Eu mai am o sora care este studenta și ea,din pacate aceasta a rupt orice legătură cu mine și părinții mei.Nu am cum sa obțin de la ea adeverința ANAF,adeverința de student etc.Din câte am întrebat la secretariat, lipsa acestor documente reprezinta respingerea dosarului.Ce as putea face în acest context sa pot lua în continuare bursa socială?Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dani12y , utilizator 16:26, 26 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.sunt student în anul 1 la facultate. beneficiez ... Dani12y Dani12y Bună seara.Sunt student în anul 1 la facultate. Beneficiez de bursa sociala ,iar în semestrul 2 trebuie sa refac dosarul pentru bursa.Eu mai am o sora care ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns rapid (pensia de intretinere) multumesc maria_madalyna maria_madalyna V-as ramane foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, caut un raspuns de cateva zile si nu il gasesc! Am 21 de ani si sunt studenta la Facultatea de Farmacie. ... (vezi toată discuția)
Bunaseara!fiică-mea este studenta la ase marketing, a întrat ... Cristina 75 Cristina 75 Bunaseara!Fiică-mea este studenta la ASE MARKETING, a întrat la taxă și este orfana de tată. Mai am 2 copii minori,și aș dori să știu dacă studenta ... (vezi toată discuția)