avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate politia sa te sune la telefon sa te anunțe ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate politia sa te sune la telefon sa te anunțe ca trebuie ...

Poate politia sa te sune la telefon sa te anunțe ca trebuie sa te prezinți la declarați, fără sa îți trimită citație?Deși încă cu 5 persoane am bătut un alt bărbat care a depus plângere și are certificat de la IML cu 22-24de zile
Da, poate. Citarea se poate face şi prin notă telefonică, încheindu-se în acest sens un proces-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- modalitate de citare tudoradrian94113 tudoradrian94113 Am fost sunat de catre asa zisul politist, ca trebuie sa ma prezint la sectia de politie , sa dau o declaratie, Pentru o plangere. am fost, am depus ... (vezi toată discuția)
Citat la politie gabichiritoiu gabichiritoiu Va rog sa ma ajutati, am primit un telefon de la un anume politist prin care ma anunta sa ma prezint la sectia de politie pentru ca am dosar penal. Este ... (vezi toată discuția)
Citarea in codul de procedura penala cautatorul cautatorul Am calitatea de inculpat intr-un dosar penal din anul 2012,azi am fost contactata telefonic de o persoana care s-a prezentata a fii ofiter judiciar,si ca sint ... (vezi toată discuția)