avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Minim pe economie

Bună ziua, sunt tehnician dentar pe minim de economie de aproape 10 ani și numai pot continua asa. Termin curând scoala postliceala de asistent medical. Șefu ar vrea sa ma angajez tot pe minim pe econom. ca asistent și part Time minim pe econom. ca tehnician. As vrea sa iau un credit / sa fac un copil... Cum este mai bine? Să am 2 contracte 1 full, 1part Time sau sa îmi mărească salariu de tehnician și sa rămân doar ca tehnician? Cu cât ar trebui sa ii cer sa îl mărească, în cuantumul a celui de asistent part Time minim pe econom. daca ar fi? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 27 Ianuarie 2023
Puteti avea ambele c.i.m. ... minim pe economie este 3000 lei pentru un program de 8 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca full time la minim pe economie și contract ... Habbabear Habbabear Contract de munca full Time la minim pe economie și contract de munca part Time.angajatorul meu vrea sa îmi facă un contract de munca full Time pe minim pe ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate, incadrare in specialitate aditza26 aditza26 Doresc sa ma autorizez la OCPI iar conditia de care ma lovesc este cea de vechime. Conditia de vechime in specialitate este de 1 an ca inginer sau 2 ani de ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)