avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la Agenția de plăti ...

Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la Agenția de plăti Ilfov dosarul pentru indemnizație urmaș deținut politic în baza legii 118/1990. Dosarul a fost aprobat la 1 noiembrie 2022 dar eu nu am primit nici pana azi 27 ianuarie 2023 decizia și nici banii. Nu răspund la numerele afișate și dacă am avut norocul sa prind pe cineva nimeni nu știe nimic. M au dus cu vorba că poate în decembrie, ianuarie... E un război al nervilor și în plus e un drept câștigat de care nu pot beneficia după atâtea luni. Va rog sa imi spuneți, ce este de făcut în această situație! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Constantin (bonzo) , utilizator 16:42, 29 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Ministerul Muncii si ANPIS.
Mulțumesc pentru răspuns

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Ministerul Muncii si ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Sunt beneficiarul legii 130/2020 Droasca Adrian Droasca Adrian Sânt beneficiarul legii130/2020 care a completat Decretul lege 118/1990, urmaș prizonier de război,art 5 al.7.In decembrie 2021 și 2022 am depus toate ... (vezi toată discuția)
Am fost la casa de pensii pitesti arges sa intreb cind intra ... Bibi29 Bibi29 Am fost la casa de Pensii Pitesti Arges sa intreb cind intra banii de urmasii prizonierilor de razboi intrucit am decizia definitiva de plata de la casa de ... (vezi toată discuția)