avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detalii legale - angajare la o companie germana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detalii legale - angajare la o companie germana

Buna seara,

As avea nevoie de ajutor; am primit o oferta de munca pe mail din partea unei companii din Germania. Eu nu am aplicat la ei, insa probabil au gasit cvul meu online. Toate bune si frumoase, mi-au dat detalii despre job, am trimis diplomele mele scanate acum o saptamana si am primit un raspuns pozitiv in cursul zilei de azi + copii scanate ale unor documente de angajare, urmand ca cele reale sa vina casa prin curier intr-o saptamana. Jobul propriu zis incepe in 22.02.2010 si as lucra de acasa, part time, cu asistenta online de la ei.

M-ar interesa daca stiti sa-mi spuneti la ce trebuie sa fiu atenta, adica cum merge sau ar trebui sa mearga hartogaria la asemenea angajari. Ce drepturi am lucrand ca o asemenea companie, cum as putea verifica existenta/stabilitatea companiei....poate pare ca m-am pripit si ca imi pun aceste intrebari prea tarziu, insa am nevoie urgenta de un job si nu am vrut sa scap oportunitatea. Firma pare serioasa, are site, adrese, nr.de telefon...dar stiu eu?
Daca ma poate ajuta cineva in sensul asta, va pot trimite documentele ce mi le-au trimis pe mail si copiile mailurilor de la ei.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Anulare contract de munca semnat doar scanat VladTepes21 VladTepes21 M-am inteles cu o firma germana pentru un job bun dar din motive obiective sunt tentat sa renunt in ultimul moment a ma mai deplasa in Germania. Ei imi ... (vezi toată discuția)
Concediere forțată Xpoisonxdartx Xpoisonxdartx Acum aprox o săptămână am smenat un cim cu firma mellon. Cim a fost printat si semnat la mine acasă în dublu exemplar împreună cu toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Munca part-time, online coryna73 coryna73 Diverse anunturi au invadat site-urile de anunturi online gratuite, e-mailurile noastre pentru un loc de munca part-time sau online. Multe sunt capcane, tepe, ... (vezi toată discuția)