avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare contract de munca semnat doar scanat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare contract de munca semnat doar scanat

M-am inteles cu o firma germana pentru un job bun dar din motive obiective sunt tentat sa renunt in ultimul moment a ma mai deplasa in Germania.
Ei imi trimisesera contractul scanat si m-au rugat sa semnez ultima pagina si sa le-o dau inapoi pagina scanata. Am facut-o si ei mi-au trimis prin posta contractul original dar inca nu l-am semnat si trimis inapoi.
Ïn seara asta gasisem in contract ceva ce-mi scapase: "The right of ordinary cancellation notice of the employment relationship given by the Employee before he begins to work is excluded."

Credeti ca exista vreun risc sa fiu dat in judecata?
Mai avusesem o experienta de genul cu o firma din Austria dar aceia aveau o clauza de genul "orice parte poate renunta pe perioada de proba" si le-am zis ca daca ei vor sa trec o zi la ei si sa le zic PA atunci pot s-o fac, dar nu schimba cu nimic lucrurile. Au renuntat si n-am mai primit un semn de la ei de mai bine de un an.
Cel mai recent răspuns: VladTepes21 , utilizator 11:25, 28 Ianuarie 2013
Ati semnat sau nu acel contract?
Acum doua saptamani am trimis la ei doar o copie scanata a ultimei pagini din contract cu semnatura mea si a lor (contract ce-a fost initial trimis in format .PDF).
Originaul a venit saptamana aceasta prin curier si inca nu l-am semnat si trimis inapoi.
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
VladTepes21, utilizator
Nici o parere mai avizata? Vreau sa renunt la aceasta oferta foarte buna pentru ca nu-mi doresc sa traiesc departe de copil cel putin 10 luni ("The most important thing you can give to your child: YOUR TIME").

Motive de care m-as agata in caz de neintelegere din partea lor: mi-au gasit o locuinta claustrofobilca in care daca ai mei ma viziteaza trebuie sa folosesc o saltea gonflabila in bucatarie pentru a dormi ei, iar intre job descriptionul ce l-am primit initial si ce apare in fisa postului anexata la contract exista diferente foarte semnificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca urgent ion predescu ion predescu Are cineva o traducere a contractului individual de munca in engleza sau stie cineva unde as putea gasi o asemenea varianta? Multumesc (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)