Am nevoie sa stiu cum se calculeaza vechimea in munca -- pt a putea stabili gradatiile la cei ce se angajeaza ca militari
Referitor la modul de stabilire a gradatiilor la militari:
Se stie ca pt
gradatia I a - vechimea in munca necesara= intre 3-5 ani
gradatia a II a - vechimea in munca necesara= intre 5-10 ani
gradatia a III a - vechimea in munca necesara= intre 10-15 ani
gradatia a IV a - vechimea in munca necesara= intre 15-20 ani
gradatia a V a - vechimea in munca necesara= intre 20-25 ani
gradatia a VI a - vechimea in munca necesara= peste 25 ani
Intrebarea mea este ce se ia in calcul ca vechime din cartea de munca pentru acordarea gradatiilor?
-perioada lucrata
-armata (constituie vechime la pensie ...... se ia in calcul si la acordarea gradatiilor???????)
-somajul (constituie vechime la pensie ...... se ia in calcul si la acordarea gradatiilor???????)
- facultatea la zi -daca nu se suprapune pe perioada lucrata (constituie vechime la pensie ..dar se ia in calcul si la acordarea gradatiilor???????)
-concediu maternitate (constituie vechime la pensie ....... se ia in calcul si la acordarea gradatiilor???????)
-concediu crestere copil pana la 2 ani (constituie vechime la pensie ........ se ia in calcul si la acordarea gradatiilor???????)
Va rog sa imi scuzati nepriceperea, sunt noua in domeniu ....si nu prea am pe cine intreba sad.gif
Va multumesc!
Se ia in calcul perioada lucrata, armata si facultatea.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Calcul vechime in munca
euglup
Am terminat facultatea in 1997.Imediat am intrat in somaj din septembrie 1997 pana in ianuarie 1998 cand am plecat in armata pentru 6 luni.Se pot adauga armata ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca
ochio
Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu vechimea in munca
-ce se calculeaza ca vechime?
- armata,somajul si daca se calculeaza si anii lucrati in ... (vezi toată discuția)