avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea ...

Buna ziua! M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea speta? Urmeaza sa nasc in aprilie, sunt angajata cu norma intreaga de aporximativ 4 ani la o companie, iar din august 2022, mai am un contract de 4 ore la o alta firma. Din februarie, intentionez sa intru in prenatal, este necesar sa intru la ambele locuri de munca? As dori sa continui activitatea la firma la care lucrez 4 ore. De asemenea, in situatia in care contractul la firma la care lucrez 4 ore se suspenda la final de martie, veniturile realizate se mai iau in calcul la indemnizatia pentru cresterea copilului? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Va trebui sa intrati in concediu de maternitate la ambele locuri de munca ... veniturile realizate in baza c.i.m. cu timp partial intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate și ccc fara loc de munca Amalia444 Amalia444 Buna ziua! Va prezint următoarea situație: Am contract individual de munca de la data de 1 septembrie 2020-31 august 2021, 1 septembrie 2021-31 august ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate cand ai doua joburi si art. 66 ccmun maria. maria. Buna ziua! Va prezint mai jos situatia in care ma aflu si legat de care nu am reusit sa gasesc pe internet raspunsuri la obiect. Sper insa sa le gasesc ... (vezi toată discuția)