avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cheltuieli coloana de apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cheltuieli coloana de apa rece

Buna seara, am si eu o nelamurire, acum cateva luni sa fisurat coloana de apa rece la baie in dreptul apartamentului meu, bloc cu 8 etaje eu stau la 2. A venit de cateva ori administratorul blocului sa ma anunte ca sa o repar pentru ca se scurgea apa, dar din cauza ca nu am avut bani deloc nici macar posibilitatea sa imprumut bani sa o repar a venit el (administratorul) cu o echipa de instalatori si mi-a reparat problema. La inceput a spus ca va vedea el cum face sa platim la comun si acum dupa ce a fost reparata teava a zis ca eu trebuie sa platesc tot. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, cine suporta cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:05, 23 Ianuarie 2010
Coloana verticala care alimenteaza apartamentele este o instalatie comuna. Costul reparatie acesteia se repartizeaza pe toti proprietarii care se alimenteaza de la acea coloana.
Numai daca s-a fisurat partea de conducta asezata pe orizontala, de la cea verticala spre robinetul dv, atunci trebuie sa suportati dv singur cheltuielile de reparatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Avarie coloana apa narcisdaniel narcisdaniel daca conducta de apa a blocului se crapa, eu am tavanul ud si trebuie sa sparg la vecinul de sus, cine plateste daca teava este sparta la nivelul ... (vezi toată discuția)
Suportul cheltuielii unei reparatii la o coloana de apa comuna stagga stagga Buna ziua Am intampinat azi dimineata o problema si anume coloana de apa calda care trece pe la mine prin baie sa fisurat , coloanele de apa sunt neschimbate ... (vezi toată discuția)