avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă nu-mi permit un avocat cum pot să mă apăr în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă nu-mi permit un avocat cum pot să mă apăr în comisia ...

Dacă nu-mi permit un avocat cum pot să mă apăr în comisia de cercetare?
Nu trebuie să am un apărător legal desemnat în acea comisie?
Cel mai recent răspuns: Lore Miha , utilizator 15:38, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineața,
Aveți posibilitatea să vă apărați singur. Motivele pe care le susțineți in apărare vor fi consemnate într-un proces verbal. Daca veți considera că, decizia comisiei de disciplină este disproporționată fata de apărările formulate, o veți putea ataca în instanță.
Succes și numai de bine!
acest răspuns util
Aveți dreptul dreptul să fiti asistat, la cererea dvs, de către un consultant extern specializat în legislația muncii sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru sunteți.

prealabile.
În cursul cercetării disciplinare prealabile aveti dreptul să formulați și să susțineti toate apărările în favoarea dvs și să oferiti comisiei sau persoanei împuternicite să realizeze cercetarea toate probele și motivațiile pe care le considerati necesare..
De unde să obțin un consultant juridic?
Nu avem sindicat sau reprezentant de sindicat.
Mulțumesc!
O zi binecuvântată!

Cornel Vasile a scris:

Aveți dreptul dreptul să fiti asistat, la cererea dvs, de către un consultant extern specializat în legislația muncii sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru sunteți.

prealabile.
În cursul cercetării disciplinare prealabile aveti dreptul să formulați și să susțineti toate apărările în favoarea dvs și să oferiti comisiei sau persoanei împuternicite să realizeze cercetarea toate probele și motivațiile pe care le considerati necesare..

Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
Lore Miha, utilizator
acest răspuns util
Puteti apela la o cautare pe internet si veti gasi.
Mulțumesc mult pentru timpul și bunăvoință d-voastră!
O zi binecuvântată!

Cornel Vasile a scris:

Puteti apela la o cautare pe internet si veti gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie disciplina Marius_wym Marius_wym Buna ziua, as avea o întrebare, am fost chemat in comisie luni la ora 14, dar decizia am primit-o vinerea la 21, cum as putea sa ma mai pregătesc cu ... (vezi toată discuția)
Consider că mi sa făcut un referat ilegal Heidyyy Heidyyy Lucrez in domeniul alimentar de și lucrez 9 ore pe zi pauză de masă nu iau pt ca nu avem timp și mereu nu de spune că trebuie să stăm pe servit iar ... (vezi toată discuția)
Litigiu in munca sofia02 sofia02 Am retinut pe statul de plata, din salariu, unei angajate la cererea ei 60 lei/lunar, pe care ea ii vira la ING (avea o asigurare-pensie privata). Aceeasi ... (vezi toată discuția)