Lucrez in domeniul alimentar de și lucrez 9 ore pe zi pauză de masă nu iau pt ca nu avem timp și mereu nu de spune că trebuie să stăm pe servit iar într.o zi am ieșit de trei ori la țigară având în vedere că mai mult de două minute și stăteam și mi sa făcut referat pt țigară Țin să menționez că referatului nu mi sa dat la semnat
Probabil ca in baza acelui referat se va decide cercetarea disciplinara a dvs., sens in care veti fi convocat in scris de persoana imputernicita / comisia stabilita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.
In cursul cercetarii disciplinare prealabile , aveti dreptul sa formulati si sa sustineti toate apararile in favoarea dvs si sa oferiti persoanei imputernicite/ comisiei sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considerati necesare, precum si dreptul sa fiti asistat, la cererea dvs, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru sunteti.
Concediere
litavictor
Buna ziua. in data de 26 octombrie 2012,eram la servici mai spre seara managerul ma chemat la el in birou, spunandum ca trebuie sa plec acasa si ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)