avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consider că mi sa făcut un referat ilegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consider că mi sa făcut un referat ilegal

Lucrez in domeniul alimentar de și lucrez 9 ore pe zi pauză de masă nu iau pt ca nu avem timp și mereu nu de spune că trebuie să stăm pe servit iar într.o zi am ieșit de trei ori la țigară având în vedere că mai mult de două minute și stăteam și mi sa făcut referat pt țigară Țin să menționez că referatului nu mi sa dat la semnat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 21 Februarie 2017
Referatul nu trebuie sa-l semnati dvs.... in reg.intern aveti prevazute aspecte legate de pauza pentru fumat ???
Da sunt prevăzute două pauze de țigară și o pauză de masă de 30 minutr
Probabil ca in baza acelui referat se va decide cercetarea disciplinara a dvs., sens in care veti fi convocat in scris de persoana imputernicita / comisia stabilita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.

In cursul cercetarii disciplinare prealabile , aveti dreptul sa formulati si sa sustineti toate apararile in favoarea dvs si sa oferiti persoanei imputernicite/ comisiei sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considerati necesare, precum si dreptul sa fiti asistat, la cererea dvs, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara a salariatului resursesbc resursesbc Care este procedura completa pentru cercetarea disciplinara a salariatului? (vezi toată discuția)
Concediere litavictor litavictor Buna ziua. in data de 26 octombrie 2012,eram la servici mai spre seara managerul ma chemat la el in birou, spunandum ca trebuie sa plec acasa si ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina corneloradea corneloradea In cazul prezentei la o comisie de disciplina, se accepta un avocat care sa fie prezent? (vezi toată discuția)