avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineața! ! Livretul tatălui meu este foarte ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineața! ! Livretul tatălui meu este foarte deteriorat, ...

Buna dimineața! ! Livretul tatălui meu este foarte deteriorat, nu se mai cunoaște nici o literă.Cum pot solicita un document,pentru a demonstra perioada de prizonierat în U.R.S.S. a tatălui meu. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Florica Mihăilă , utilizator 05:47, 31 Ianuarie 2023
Mergeti la Centrul Militar in care domiciliaza tatal dvs si intrebati acolo ... mergeti si cu livretul vechi.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livret militar Bobeica onut Bobeica onut Buna Ziua! Am primit un plic trimis de Casa Pensiilor in care imi cere sa ma prezint la ei cu cateva acte ale Tatalui (El fiind decedat de 21 de ani) din ... (vezi toată discuția)
Serviciul militar termen redus emil9999 emil9999 Serviciul TR in 1974 inainte de Facultate si cele doua saptamini de incorporare dupa terminarea facultatii se considera la pensia de virsta. Ca acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Am pierdut livretul militar popaionut98 popaionut98 buna ziua am o intrebare la voi eu am perdut livretul militar ce pot sa fac cami trebuie urgent acum traiesc in italia si imi trebuie aici pt agajare in ... (vezi toată discuția)