avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Livret Militar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Livret Militar

Buna Ziua! Am primit un plic trimis de Casa Pensiilor in care imi cere sa ma prezint la ei cu cateva acte ale Tatalui (El fiind decedat de 21 de ani) din care si Livretul Militar. As putea face rost de acest Livret?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 14 Septembrie 2018
Buna ziua,
Ma indoiesc ca il veti gasi undeva.
incercati sa obtineti o adeverinta de la arhivele militare de la Pitesti.
Dar pentru ce va trebuie Livretul militar al tatalui decedat?
Mergeti la Casa de Pensii cu certificatul de deces si explicati-le situatia .... pentru ce va solicita acele acte ?

Legea 446/2006
art.52
...
(3) Pierderea livretului militar se comunică în scris centrului militar pe raza căruia domiciliază, în termen de 5 zile, şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, în termen de 10 zile de la constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ce proceduri pot face ptr recuperarea unui livret militar PRICOPIE NICOLETA PRICOPIE NICOLETA BUNA ZIUA CE PROCEDURI POT FACE PTR RECUPERAREA UNUI LIVRET MIILIITAR.SPECIFIC CA LIVRETUL MILITAR ESTE AL TATALUI MEU CARE A DECEDAT. VREM SA BENEFICIEM DE ... (vezi toată discuția)
Pierdere livret militar Robert Christian Miess Robert Christian Miess Sunt stabilit in Germania,si am pierdut livretul militar. Cum as putea proceda ptr. a primi altul,sau macar o adeverinta prin care sa reiasa ca am absolvit ... (vezi toată discuția)