avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dorim să mutăm un ONG și modificare de nume și ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dorim să mutăm un ONG și modificare de nume și statut

Bună ziua.

Dacă dorim să mutăm un ONG dintr-un județ în altul, pot să modific și statutul și numele în același timp?

Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:17, 5 Martie 2023
Da.
Da, se face o singura cerere de incuviitare modificare acte constitutive la Judecatoria de care apartine acum asociatia sau fundatia ( sau Tribunalul, daca e federatie), si se anexeaza PV sedinte organe care au decis modificarea sediului si denumirii ONG-ului, forma actualizata de Statut, dovada disponibilitatii noii denumiri, actele doveditoare pentru noul sediu, dovada platii taxei de timbru de 100 lei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului unui ong dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet. mariatnk mariatnk Ce formalitati trebuie facute pentru schimbarea sediului unui ONG dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet? Multumesc! (vezi toată discuția)
Schimbare de nume la o asociatie sportiva dodikyo dodikyo Buna ziua. Am o asociatie sportiva, care a fost infiintata in 2010 si functioneaza si in momentul de fata. As dori sa schimb numele asociatie. Precizez ca ... (vezi toată discuția)