avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mama lucreaza la Spitalul Orasenesc Zimnicea pe postul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mama lucreaza la Spitalul Orasenesc Zimnicea pe postul de Ingrijitor ...

Mama lucreaza la Spitalul Orasenesc Zimnicea pe postul de Ingrijitor Curatenie (angajata prin concurs, contract nelimitat, remunerata de institutie).
Intre timp si-a obtinut calificarea de infirmiera si urmeaza sa se lanseze un concurs pentru ocuparea unor astfel de posturi vacante.
Acum, directoarea spitalului insista ca trebuie sa-si dea demisia din postul de Ingrijitor Curatenie inainte sa se inscrie la examenul de post pentru Infirmiera.
Este aceasta cerinta legala? Si daca este care este baza legala? In caz contrar care este baza legala in favoarea mamei mele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 29 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista in legislatie prevazuta o astfel de situatie ... mama dvs poate participa la concurs fara sa-si dea demisia ... daca este admisa atunci fie i se modifica functia, fie va inceta vechiul c.i.m. si se va incheia unul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! imi puteți spune dacă intr-un spital se poate ... mmmamd mmmamd Bună ziua! Imi puteți spune dacă , intr-un spital, se poate face promovare din functia de ingrijitoare in funcția de infirmieră(functie imediat superioara ... (vezi toată discuția)
Nedreptati in sanatate mariapopa1975 mariapopa1975 Buna ziua.Lucrez in spital ca ingrijitoare,am facut cursuri de perfectionare infirmiera(am platit din buzunarul meu acest curs)am vechime in munca de 13 ... (vezi toată discuția)
Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp ... luminita25 luminita25 Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp cat sarcina ceruta de catre ei se regaseste in fisa postului si este remunerata la colegii mei ... (vezi toată discuția)