avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce fel de RCA trebuie pt o masina in proprietate PFA? ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce fel de RCA trebuie pt o masina in proprietate PFA? Pt persoana ...

Ce fel de RCA trebuie pt o masina in proprietate PFA? Pt persoana fizica sau juridica?
Cel mai recent răspuns: Stefaniass , utilizator 14:09, 30 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

|pfa| obligații poliță rca pentru moped / scuter electric (l1e) |pfa| Zarzăre Zarzăre Bună ziua, am achiziționat un Moped / Scuter Electric (L1e) prin intermediul propriului PFA. Întrebarea este, în momentul achiziționării poliței ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca invalida in cazul aceluiasi proprietar????????? D_axL D_axL Buna ziua! Lucrez la o firma care detine mai multe vehicule. Intr-o zi, s-a produs si inevitabilul si am lovit cu masina firmei un alt vehicol aflat tot in ... (vezi toată discuția)