avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua si scuze de deranj Am si eu o intrebare . ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua si scuze de deranj Am si eu o intrebare . Langa scara ...

Buna ziua si scuze de deranj
Am si eu o intrebare . Langa scara blocului un vecin parcheaza masina personala mai exact langa peretele blocului .Are loc platit acolo de la primarie.Acum cateva zile a cazut tencuiala pe masina si a adus la asociatia de proprietari devizul reparatie la masina ,mai exact 8500 lei .Intrebare - asociatia e obligata sa ii plateasca reparatia masinii daca sa intamplat sa cada tencuiala pe masina ? Distanta de unde parcheaza masina si peretele blocului e de maxim 50 cm .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:30, 30 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă locul de parcare e amenajat de primărie, atunci să plătească reparația mașinii, pentru că a încălcat legea, privind amenajarea acelei parcări. Nu asociația e vinovată.

ynocentta a scris:


Daca locul de parcare este amenajat de catre primarie,atunc asociatia de proprietari este exclusiv responsabila pentru eventualele prejudicii generate de neasigurarea starii tehnice a partii comune de imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intampin urmatoarea problema . recent, cineva isi ... gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Bună seara, s a întâmplat un incident în timp ce eram plecați ... dana1965 dana1965 Bună seara, S a întâmplat un incident în timp ce eram plecați de acasă. A bătut vântul foarte tare și s a spart geamul de la balcon și au căzut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc intr-un ansamblu rezidențial, ce are parcări ... AndreeaM18 AndreeaM18 Bună ziua! Locuiesc intr-un ansamblu rezidențial, ce are parcări si supraterane si subterane. Problema mea este următoarea: locuind la parter, am terasa ... (vezi toată discuția)