avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am o Întreprindere Individuală dar am angajați și ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am o Întreprindere Individuală dar am angajați și profit ...

Am o Întreprindere Individuală dar am angajați și profit pe ea.As vrea sa deschid un SRL și sa mut activitatea .Ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Ce e mai bine sa-mi deschid? raul83 raul83 Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere ... (vezi toată discuția)
Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)